Femke
Femke
Lees verder
Al een hele lange tijd ben ik niet tevreden met mijn eigen lichaam. Misschien wel vrouw eigen je kent het wel dikke buik, dikke billen en benen. Hier wilde ik verandering in maar hoe? Zelf was ik begonnen aan minder eten, anders eten en ik viel wat af maar niet tot het gewenste resultaat. 1 jaar geleden kwam ik terecht bij Tanno voor voeding en sportadvies. Tanno was in die tijd nog bezig met zijn opleiding. Het fijne is dat ik Tanno goed ken en andersom. We begonnen 1x in de maand met wegen, ik kreeg wat adviezen om anders te gaan eten. Omdat ik Tanno persoonlijk ken hadden we regelmatig contact. Nadat Tanno begon met Travocoaching bleef ik bij Tanno voor voedingsadvies en een wekelijks weegmoment. Ik viel telkens wat af, niet zo zeer in gewicht maar wel in mijn vetpercentage. Lichamelijk voelde ik me fitter en had het idee dat ik meer aan kon, mijn kleding werd groter, ik ging van een broekmaat XL naar een M, WAUW!! Tanno wist me telkens opnieuw te motiveren, liet me zelf ‘spelen’ met verschillend eten en zo nodig werden de touwtjes weer wat strakker aangetrokken. Zelf in de lockdown hebben we contact over hoe dat het gaat met de voeding. Kortom ik ben erg tevreden over de werkwijze en manier van aanpak/motivatie!
Dana van Heeswijk
Dana van Heeswijk
Lees verder
Erg goede ervaring met Travo Coaching! Persoonlijk advies en goede ondersteuning. Kijkt ook fijn naar persoonlijke doelen en wat je zelf aan kunt en dit stap voor stap op te bouwen.
Dirk
Dirk
Lees verder
Tot nu toe verschrikkelijk goed te doen goede en fijne begeleiding. Ik heb hier intussen ook al heel veel van geleerd.
Leona
Leona
Lees verder
Ik ben niet bepaald een 'sportschool' persoon, omdat ik niet alles kan i.v.m. een blessure. Maar ik moest wel iets gaan doen om mijn levenstijl te veranderen. Ik had zelf al heel veel geprobeerd. Vooral veel crash diëten met (veel) te weinig eten. Dit werkte niet. Het enige wat ik daarmee bereikte was het jojo effect. In september heb ik de stap gezet definitief iets te veranderen en ben ik gestart bij Tanno. Wat ik heel fijn vind, is dat Tanno mij in mijn waarde laat. Hij is oprecht geinteresseerd en betrokken en kijkt naar mogelijkheden in wat ik wel kan. De begeleiding is ook super goed en fijn. Ik ben heel blij dat ik de stap gezet heb. Bij Tanno voel ik me goed, hij weet je te motiveren als je op wil geven. Dankzij zijn manier van begeleiding haal ik het beste uit mezelf.
Hanneke
Hanneke@username
Lees verder
Ik heb een aantal maanden onder begeleiding gesport en hulp gehad van Tanno om in een ander eetritme te komen. En dat is gelukt! Op een eenvoudige manier, bewust worden van wat ik in mijn mond stop, zonder mezelf teveel te ontzeggen. En dat met persoonlijke, motiverende begeleiding. Die bewust wording heeft me gebracht dat ik nu een stabiel gezond gewicht heb, waar ik blij mee ben als ik mezelf in de spiegel aankijk.
Bram van der Vleuten
Bram van der Vleuten
Lees verder
Super goede begeleiding en heel professioneel.
Kerensa
Kerensa
Lees verder
Ik heb veel plezier gehad in de sportmomenten! En veel geleerd in de voeding waar ik nog altijd gebruik van maak!
Bibi Dahmen
Bibi Dahmen
Lees verder
Super fijne trainingen gehad! Erg fijne communicatie en tips als iets niet lukte of als ik ergens tegenaan liep. Als ik weer meer tijd heb, kom ik zeker weer wat trainingen nemen:)
Karin van de Rijt
Karin van de Rijt
Lees verder
Positief: Communicatie, Kwaliteit, Professionaliteit Ik ga voor een wekelijkse spiertraining naar Travo coaching. Het voordeel voor mij is dat ik dus elke week ga, omdat we dat hebben ingepland. Naast het fietsen en wandelen vind ik het belangrijk om een op maat gemaakte en individuele training te hebben. Ik houd niet van trainen op apparaten. Travo coaching biedt de mogelijkheid zodat het voor mij past Hij geeft enthousiast en professioneel deze coaching. Ook heb ik een hele sportzaal ter beschikking en in de buitenlucht trainen hebben we ook gedaan.
Claudia van Creij
Claudia van Creij
Lees verder
Met veel plezier gesport bij Tanno en veel kennis opgedaan.
Menu