Travo Coaching staat voor Training, Voeding en Coaching. Dit zijn de 3 kern ingrediënten voor een gezond, gestructureerd en fit leven.

TRAINING;

Wanneer we het hebben over Personal Training bij Travo Coaching, spreken we over 60 minuten 1 op 1 begeleiding. Hoe deze trainingen er uit zal zien is totaal verschillend van persoon tot persoon. Dit is natuurlijk doel afhankelijk. Samen stellen we fysiek haalbare doelen. Op basis van de deze doelen bepalen we de type training, maar ook de intensiviteit van deze training en frequentie. In de basis bied Travo Coaching de volgende type trainingen aan;

  • Kracht Training (Spierbouw/Spierherstel)
  • HIIT (High Intensity Interval Training)
  • Cardio Training (Conditionele verbetering)
  • Stoot & Trap Training

 

Stoot & Trap Training

VOEDING;

Voeding is essentieel en onmisbaar bij het ontwikkelen van een gezond, passend en duurzaam leven. Wat houd voor jou gezondheid in? En waarom dan? Samen zoemen we in op het huidige voedingspatroon en bepalen vanuit daar de volgende stappen. Travo Coaching vind het belangrijk dat we dingen aanpakken zoals de cliënt dit wilt. Ik ben de professional als het gaat om de literatuur, jij bent de professional over je leven. Laten we daar een mooie combinatie van maken! Dit is dan ook de kracht van Travo! Geen vooraf uitgewerkte en bestaande voedingsschema’s, maar aanpassingen op het huidige voedingspatroon die op langer termijn van kracht zijn!

Een impressie van een Coach Sessie

Gezond leven is het zelfde als een weegschaal.
Zodra de verhoudingen kloppen zal het altijd stabiel blijven.

Tanno Jakobs

Menu