Slide 1
Slide 1
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Als je je levensstijl wil veranderen, , dan is de kans aanwezig dat je er veel voor moet veranderen. En ik zal er niet om heen draaien; het is soms lastig om vol te houden. Het is niet makkelijk om op lange termijn gemotiveerd te blijven, gezond te eten en voldoende te bewegen. 
Lees verder…

Het voedingscentrum raadt ons aan om ‘niet te vaak’ bewerkt vlees te eten. Maar hoe slecht is dat nu voor ons? En hebben sporters niet per definitie vlees nodig? In deze post lees je er meer over!
Lees verder…

Sport en roken zijn niet de beste combinatie. Daar zijn we het wel over eens. Maar waarom is dat zo? Hoe beïnvloeden deze je sportprestaties?  In deze post ga ik je meer vertellen over het effect van roken op je sportprestaties.
Lees verder…

Social Media, iets waar je de laatste tijd niet meer omheen kan. Instagram, Facebook, Twitter en zo kan ik nog wel even doorgaan. Wat doen deze social media kanalen / platformen met ons en hoe beïnvloeden ze ons gedrag?
Lees verder…

Er gaan veel verhalen rond over afvallen met of zonder koolhydraten. Moet je ermee minderen? Kan je nog wel brood eten als je wilt afvallen? En hoe zit het met pasta’s en rijst?
Lees verder…

De terrassen mogen weer open! We kunnen weer lekker op het terras een wijntje of biertje drinken. Maar hoe ongezond is alcohol nou eigenlijk en wat voor effect heeft het op ons lichaam? En past alcohol in een gezonde levensstijl?
Lees verder…

Steeds meer mensen kiezen er voor om hun leefstijl te verbeteren. We hebben ook allemaal de kennis wel. Meer verbranden dan er binnen komt. Meer sporten, gezonder eten en balans tussen training en ontspanning.
Lees verder…

In mijn vorige post heb ik uitgelegd wat voor negatief effect ongezonde en slechte gewoontes kunnen hebben op ons dagelijks leven en hoe het een gezonder leven in de weg staat. Ook schreef ik hoe je slechte gewoontes kunt veranderen.
Lees verder…

Als je mensen vraagt welke slechte gewoontes ze willen doorbreken, krijg je vaak een hele waslijst. We zijn ons dus wel bewust van onze ongezonde gewoontes, maar vinden het vaak lastig om ermee te stoppen
Lees verder….

Menu