Motiverende & Oplossingsgerichte Gespreksvoering

Dat een auto vooruit gaat, dat zien we allemaal. Maar wat drijft deze auto? Juist. De motor die verstopt zit achter de motorkap. In andere woorden: de interne motor. Dit is natuurlijk erg voor de hand liggend. Maar wat is jou interne motor? En waar draait deze motor het beste op? De motivatie komt vaak uit de verkeerde mond. Namelijk de coach. Samen met mij als coach gaan we op zoek naar jou interne drive, zodat de motivatie uit jou komt! Waarom ben je nog niet daar waar je wilt zijn? En waarom maak je afspraken met jezelf die je toch niet na komt? Wat is hier de missende schakel tot het behalen van succes? Dit doen we doormiddel van Motiverende Gespreksvoering. Een luchtige, maar super effectieve coach methode!

bron: www.bewezeneffect.nl

Verder pas ik ook Oplossingsgerichte Gespreksvoering toe. Dat na keer op keer proberen en pogingen succes weg blijft, is vervelend. Maar welke tools ontbreken hier dan? We blikken terug naar je verleden. Niet naar de problemen en ongemakken, maar juist naar wat er al gewerkt heeft! En waarom werkte dit? Dit zijn allemaal vragen die oplossingen uitlokken. Ik laat je kennis maken met de dingen die al hebben gewerkt voor jou, maar geven dit een nieuw jasje. Wat je aandacht geeft, groeit. Samen zoeken we naar de oplossing die we gaan voeden zodat het groeit. We staan stil bij het probleem, maar de focus gaat naar de oplossing. Daar gebeurt het namelijk allemaal! Wat Albert Einstein heel mooi riep: “Als we een oplossing willen ontdekken, moeten we eerst uit het denkgedrag stappen dat het probleem heeft veroorzaakt.” Hoe ziet je leven er uit als de kern aangepakt zou worden? Welk effect zou dit op langer termijn hebben en hoe wordt je omgeving hiermee positief beïnvloed?

De coach sessies duren gemiddeld 60 minuten. Hierin bespreken we de vooruitgang van het traject, stellen we doelen, maar het belangrijkste: hier wordt resultaat geboekt! Coaching is namelijk doorslaggevend voor gedragsverandering! Training en voeding zijn ondersteunde factoren die gedreven worden van binnen uit. Deze factoren worden op scherp gezet doormiddel van doelgericht coachen. Wanneer het intern goed zit, zal extern vlot mee bewegen!

Menu