Slide 1
Slide 1
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Heel vaak als ik mensen vraag wat hun opties zijn als het afvallen even niet gaat zoals ze willen en ze terugvallen in oude gewoontes, krijg ik dit soort oplossingen te horen;
‘Ik moet gewoon weer een plan maken en me eraan houden’, ‘Ik moet vaker nee zeggen’, ‘Ik moet gewoon weer even minder snoepen’ etc.
Lees verder…

In mijn vorige post vertelde ik over 𝒎𝒊𝒏𝒅𝒇𝒖𝒍 𝒆𝒕𝒆𝒏. In deze post ga ik wat meer vertellen over 𝒎𝒊𝒏𝒅𝒇𝒖𝒍𝒏𝒆𝒔𝒔 en 𝒎𝒊𝒏𝒅𝒇𝒖𝒍 𝒍𝒆𝒗𝒆𝒏. Want, wat houdt het nou eigenlijk in? Wat heeft het voor positief effect op ons leve? En, hoe pas je het toe?
Lees verder…

We eten als we op de bank zitten en TV kijken. We eten terwijl we apps versturen en scrollen op onze telefoons. We eten gehaast een broodje voordat we aan het werk gaan. Kortom, we eten 𝒎𝒊𝒏𝒅𝒍𝒆𝒔𝒔 in plaats van 𝒎𝒊𝒏𝒅𝒇𝒖𝒍.
Lees verder…

Social Media, iets waar je de laatste tijd niet meer omheen kan. Instagram, Facebook, Twitter en zo kan ik nog wel even doorgaan. Wat doen deze social media kanalen / platformen met ons en hoe beïnvloeden ze ons gedrag?
Lees verder…

Steeds meer mensen kiezen er voor om hun leefstijl te verbeteren. We hebben ook allemaal de kennis wel. Meer verbranden dan er binnen komt. Meer sporten, gezonder eten en balans tussen training en ontspanning.
Lees verder…

In mijn vorige post heb ik uitgelegd wat voor negatief effect ongezonde en slechte gewoontes kunnen hebben op ons dagelijks leven en hoe het een gezonder leven in de weg staat. Ook schreef ik hoe je slechte gewoontes kunt veranderen.
Lees verder…

Als je mensen vraagt welke slechte gewoontes ze willen doorbreken, krijg je vaak een hele waslijst. We zijn ons dus wel bewust van onze ongezonde gewoontes, maar vinden het vaak lastig om ermee te stoppen
Lees verder….

Wanneer je wilt afvallen, weet je dat je daar dingen voor moet doen en dingen voor moeten laten. 
Maar heb je er ook al eens bij stilgestaan hoe groot de invloed van je omgeving is op wat je eet?
Lees verder….

Maar 𝙬𝙖𝙖𝙧𝙤𝙢 eigenlijk?…

Water. Ook wel H20 genoemd. Heel ons leven lang horen van alle hoeken en kanten dat we voldoende water moeten drinken.
Lees verder…

Menu